30.6.2020 21:45
Joukkueet

Kesäterveiset yhteistyökumppaniltamme Wanda'silta

Kesä on täällä ja haluaisimme muistuttaa teitä kumppaniedustamme teille sekä kertoa tarinamme kevään taistelustamme.

SB Vantaan jäsenkortilla WAnda'sin A la Carte ruokailusta -15% alennus 4 hengen seurueelle. Tarjous on voimassa maanantaista perjantaihin klo 16.00 alkaen.

Wandan À la Cartelista kesä 2020

À la Carte -listaltamme löydät herkkuja joka makuun, sisäfileesta kesäisiin salaatteihin, burgereista risottoon tai pizzasta vaikka siikaan, unohtamatta perheen pienimpiä syöjiä.
Listamme löydät täältä: https://www.wandas.fi/a-la-carte/

À la Cartea on tarjolla
Ma – To klo 16.00 – 21.00
Pe klo 16.00 – 22.00
La 12.00 – 22.00

Tämän hetkiset aukioloaikamme:
Ma – To 10.30 – 14.00 (lounas)
ja 16.00 – 21.00
Pe 10.30 – 14.00 (lounas)
ja 16.00 – 22.00
La 12.00 – 22.00
Su suljettu

Lounasta joka arkipäivä läpi koko kesän – Heinäkuun hitit!

Lounasta saa meillä joka arkipäivä klo 10.30 – 14.00.
Herkullisen buffetpöydän lisäksi tarjolla on lasten à la cartelista, päivän burgeri Roslundin rotukarjapihvillä, päivän delisalaatti sekä päivän pizza kolmella täytteellä.
Buffetpöydän lounasvalikoima on tehty teemalla Heinäkuun hitit, eli kokosimme asiakkaidemme mielestä suosituimmat lounasvaihtoehdot noutopöytäämme.
Tarjolla heinäkuussa on mm. Kievin kanaa, burgeribuffaa, leikkeitä, lohta, lihapullia, possunposkia, silkkapihvejä, lasagnea jne…
Tuore ja monipuolinen salaattipöytä alkuun sekä keitto ja jälkkäri kruunaavat päivän tärkeimmän aterian.

Lounasta arkisin 10.30 – 14.00
Lounasbuffet: 10,70 €
Lounasbuffet eläkeläisille: 9 €
Lounaspizza – 3 täytteellä: 12 €
Lounasburgeri: 12 €
Lounassalaatti: 12 €

Laadukkaat kokous- ja juhlatilat
Wandan yläkerrassa sijaitsee monipuoliset ja tilavat tilat kokousten, juhlien tai saunailtojen järjestämiseen.
Katso kuvat ja tiedot tästä: https://www.wandasvip.fi/myynti

Syksyä ja pikkujouluja myydään jo, joten jos Teillä on iso tai pieni tilaisuus tulossa, niin laittakaa viestiä meidän ihanalle ravintolapäälliköllemme Katalle.
katarina.pekkanen@wandas.fi

Taistelumme 2020
Back to Basics – Back to Normal?
Historian kovin taistelu on takana päin, onneksi tai näin ainakin toivomme. Arvomme, taistelutahtomme ja hyvä taloudenpito antoi meille eväät ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen erän voittoon.
Ensinnäkin joskus on oltava armollinen myös itselleen ja taputtaa olkapäälle, ja tässä tapauksessa haluamme taputtaa henkilökuntamme, asiakkaidemme, vuokranantajiemme lisäksi myös itseämme sille kuuluisalle olkapäälle. Tässä kohtaa uutiskirjettä keskitytään kuitenkin tulevaan, koronakeväästämme voit lukea lisää kirjeen lopussa. Tässä kohtaa kuitenkin ISO KIITOS kaikille avusta, tuesta ja tsempeistä!

Sitten tulevaan, nyt palaamme ensinnäkin Wandan kanssa takaisin perustekemiseen. Eli hyvään ruokaan ja palveluun sekä uudistuneeseen juomavalikoimaan, eikä siinä vielä kaikki avaamme 25 paikkaisen kivan terassin lähiaikoina Wandalle

On ensin pakko hieman vilkaista taaksepäin. Pääsimme onneksemme nopeasti hieman koronatilanteen yläpuolelle ryhtyessämme heti toimeen, kun tajusimme mitä kevät 2020 tuo tullessaan.
Uusimme täysin lounaskonseptimme ja brändäsimme toimivan #etälounas konseptin, onnistuimme loistavasti Wappu- ja äitienpäiväkassien myynnissä. Lähes nollasta nopeasti toimiviksi konsepteiksi, virheitä tehtiin matkalla mutta ketterästi korjasimme ne ja luotettiin tulevaan, luotettiin meidän elintärkeisiin asiakkaisiimme.

Kiitos hienojen yhteistyökumppaneidemme, jotka lähtivät mukaan ennakkoluulottomasti meidän taistelumatkalle. Suomen paras huoltoyhtiö Myyrmäen Huolto toimi kulmakivenä uudessa #etälounas konseptissamme sekä Bilia Kaivoksela ja Autoverkkokauppa jotka ”lainasivat” meille autoja jotta pystyimme kuljettamaan lounaita asiakkaillemme ja mikä hienointa pystyimme tarjoamaan riskiryhmäläisille kuljetuksen ilmaiseksi. Yhteiskuntavastuu ja heikoimmassa tilanteessa olevien ihmisten auttamisen henki oli esimerkillistä.

Kun samaan aikaan Wandan tilauskirjat tyhjenivät kokonaan viikossa, uuden ”koko kansan pubimme” investointi ja remontointi oli käynnissä ja tilanne maailmalla paheni, tuli kyllä kevyesti sanottuna ”tänka på”.
Jostain me kaivoimme sellaisen taistelutahdon, jonka avulla pysyimme suurimmaksi osaksi kylmän rauhallisina, ainoana vaihtoehtona oli uskoa valoisaan tulevaisuuteen ja taistella. ”Elämäntyömme” oli vaakalaudalla.

Jouduimme lomauttamaan ensin koko henkilökunnan mutta onneksi pystyimme edes neljä työntekijää kutsumaan heti takaisin töihin.
Henkilökunnan ymmärtäväisyys tässä tilanteessa oli jotain käsittämätöntä ja hienoa. Tästä iso kiitos heille! Taaperoikäisestä Wandasta kuoriutui taas esiin se vahva nainen, joka kestää isommatkin kolhut. Kiitos vakaan yrityksemme, sen talous ja huolellinen taloudenpito neljän vuoden aikana toimivat selkärankana, joka auttoi tämän taistelun voittoon.

Samaan aikaan kun tulevaisuudesta ei olllut mitään tietoa, veimme määrätietoisesti Pub Wasken remonttia eteenpäin. Suunniteltu avauspäivä 1.4.2020 siirtyi hamaan tulevaan ja lisää lainaa oli otettava.
Kaikesta tästäkin huolimatta oli vain pysyttävä rauhallisena ja luotettava tulevaan. Lanseerasimme Wasken hienon virtuaalikeikan muodossa sekä taidettiin tehdä myös Suomen ennätys yhteislaussa. Saimme loistavaa julkisuutta ja noin kuukautta ennen nyt tiedossa olevaa avauspäivää 1.6.2020 meillä oli jo tuhat Facebook tykkäjää. Helsingin Sanomat seurasi meidän ennätystehtailua kiitettävällä tavalla.
Yhteistyökumppanimme Louhela Jam järjesti mahtavan 4 tunnin livestriimauksen avaamattomassa Pub Waskessa toukokuussa. Siitä kiitämme heitä myös.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä ollaan henkisesti paljon vahvempana kuin koskaan, talous korjaantuu ajan kanssa ja luotamme jatkossakin vahvasti omiin arvoihimme, jotka antoivat meille eväät sodan jälkeiseen ajan kovimmasta kriisistä selviämiseen.
Paikallisuus, positiivisuus ja palvelu, ne ohjaavat meidät läpi niin aurinkoisten kun myrksyisten säiden, nyt ja tulevaisuudessakin.
Trenatkaahan hyvin ja muistakaa syödä monipuolisesti myös kesällä!❤️💪

Back to Basic terveisin!
Toni ja Tomi
Ravintoloitsijat

http:wandas.fi & http: waski.fi
Facebook:Wanda's Kitchen & Lounge
Facebook: Pub Waski
Instagram: #wandas_kitchenlounge
Instagram: #pubwaski
Vantaan paras ruokaravintola 2017 äänestyksen voittaja (Vantaan Sanomat)
Vantaan paras ruokaravintola 2018 äänestyksen voittaja (Vantaan Sanomat)
Vantaan paras ruokaravintola 2019 äänestyksen voittaja (Vantaan Sanomat)
Pro Food Vantaa Oy on Länsi-Vantaalainen yrittäjävetoinen ravintola-alanyritys joka omistajaa Wanda´s Kitchen & Lounge ruoka- ja seurusteluravintolan sekä laadukkaan kokokansan pubin Pub Wasken. Teemme kaikkemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun ja makuelämykseen. Haluamme olla mukana luomassa uutta länsi-vantaalaista ruoka-, urheilu- ja paikalliskulttuuria.
Tule mukaan viihtyisälle makumatkalle!